“Duok bent vieną”

Remdamiesi šiuo šūkiu mes, Lietuvos skautų sąjungos nariai,  kreipiamės į Jus ir siūlome prisidėti prie mūsų vykdomos veiklos  deklaruojant pajamas už 2020 metus.

Ar žinojote, kad 1,2 proc. paramą galima dalinti keliems gavėjams?  Tad jeigu vis dar dvejojate, kuriai organizacijai / asmeniui paskirti  savo paramą, tai ne bėda!

Deklaruodami savo pajamas už 2020 m. skirkite Lietuvos skautų  sąjungai bent 1 proc. dydžio paramą. Jūsų indėlis suteiks galimybę  paįvairinti sueigų, žygių, stovyklų programas bei užtikrins tai, kad  skautas, grįžęs namo, spindinčiomis akimis ir su plačia šypsena veide  dalinsis savo patyrimais ir įspūdžiais!

Ar žinojote, kad vieno asmens skirti 1,2 % nuo vidutinio darbo  užmokesčio mums atitinka 15 kg grikių arba sočią vakarienę visam tuntui?

Iki kada reikia deklaruoti? Pajamų deklaravimo laikotarpis iki gegužės 3 d.

Kaip  deklaruoti? Pasinaudokite e.VMI programėle (išmaniesiems  telefonams ir planšetiniams kompiuteriams) arba Elektronine deklaravimo  sistema http://deklaravimas.vmi.lt

Mūsų rekvizitai:

Lietuvos skautų sąjunga

Įmonės kodas: 190748749

Norėdami Lietuvos skautų sąjungai skirti pajamų mokesčio dalį  ilgesniam nei 1 metų laikotarpiui, prašymo 5 laukelyje reikia įrašyti  kalendorinius metus, už kuriuos nuo gautų pajamų sumokėto pajamų  mokesčio dalį prašoma pradėti pervesti, o E5 laukelyje − paskutinius  kalendorinius metus, už kuriuos nuo gautų pajamų mokesčio dalį prašoma  pervesti.

AČIŪ!

Lietuvos skautų sąjunga

Grįžti į naujienas Skaityti sekančią